Pensioen Activiteiten Advies

Pensioen Activiteiten Advies

Voor wie?
Voor organisaties die betrokken zijn bij hun senior medewerker die bijna met pensioen gaat. Die hun senior medewerker willen ondersteunen bij het inrichten van een gepensioneerd leven met voldoening.

Voor senior medewerkers die gemotiveerd zijn om te onderzoeken hoe zij hun pensioentijd gaan invullen.

Hoe werkt het?
We gaan eerst kennismaken met uw senior medewerker.

Vervolgens zal uw senior medewerker in twee sessies van elk ongeveer drie uur ontdekken wat zijn/haar persoonlijke waarden, kwaliteiten, vaardigheden en interesses zijn.

Al deze informatie wordt uitgewerkt in een Pensioen Activiteiten Advies en bespreken wij vervolgens met uw senior medewerker.

Wat levert het op?
Voor uw senior medewerker: een perspectief hoe het pensioenleven met voldoening ingevuld kan worden. Dit geeft gemoedsrust. Met pensioen gaan, daar is over nagedacht en het is inzichtelijk welke activiteiten perfect bij uw senior medewerker passen. Dit zijn vaak andere activiteiten dan uw medewerker zou verwachten.

Voor uw organisatie: een betrokken senior medewerker die zich door u gewaardeerd voelt. Ook laat u aan andere medewerkers zien dat uw betrokkenheid niet ophoudt wanneer medewerkers met pensioen gaan. Uw senior medewerkers zullen ambassadeurs worden van uw organisatie.

Prijs op aanvraag.