Over mij

senior medewerker pensioen

Mijn naam is Miranda Brugman en ik woon en werk in Amstelveen.

Mensen ondersteunen bij het laten inzien over welke mooie kwaliteiten zij beschikken en dat zij op basis hiervan keuzes kunnen maken die écht bij hen passen. Dat is wat ik graag doe.

Ik heb hiervoor een opleiding,  verschillende cursussen en workshops gevolgd. 

Wanneer je doet wat naadloos bij je past, krijg je energie en voel je je gelukkig. Ik help mensen bij het onderzoeken van wat hun drijfveren en kwaliteiten zijn en te ontdekken welke  activiteiten zij goed kunnen. Hieruit volgt als vanzelf welke dingen écht bij je passen. Of het nu een baan, studie of activiteiten na je pensioen zijn.

We werken met z’n allen steeds langer door. Om duurzaam inzetbaar te zijn als senior medewerkers is het belangrijk dat zij doen wat bij hen past. Dat geeft energie en houdt mensen vitaal. Voor organisaties die graag gelukkige en gemotiveerde senior medewerkers willen, omdat dit bijdraagt aan minder verzuim en een hogere productiviteit,  heb ik het Duurzaam Inzetbaar Programma ontwikkeld. We gaan met uw senior medewerker ontdekken welke kwaliteiten nog onbenut worden, maar die wel voor een groter werkplezier en motivatie kunnen zorgen. Vaak is dit al te realiseren met een kleine aanpassing in de huidige functie.

Ook voor organisaties die hun senior medewerkers, die bijna met pensioen gaan, willen ondersteunen bij het met voldoening invullen van hun pensioenleven, heb ik het Pensioen Activiteiten Advies ontwikkeld. We gaan ontdekken welke activiteiten het beste bij de senior medewerker passen zodat hij een fijn perspectief heeft om zijn pensioenleven met voldoening in te vullen.

En voor senioren die na hun pensioen energiek en vitaal willen blijven, kunnen als particulier, gebruik maken van het Activiteiten Advies. Van welke activiteiten wordt u gelukkig? We gaan het samen ontdekken.