Duurzaam Inzetbaar Programma

Duurzaam Inzetbaar Programma

Voor wie?
Voor organisaties die het beste uit hun senior medewerkers willen halen. Die beseffen dat investeren in senior medewerkers belangrijk is voor het resultaat. 

Voor senior medewerkers die gemotiveerd zijn om het beste van zichzelf te geven. Die heel graag met voldoening willen blijven werken tot aan hun pensioen.

Hoe werkt het?
We gaan eerst kennismaken met uw senior medewerker.

Vervolgens zal uw senior medewerker in twee sessies van elk ongeveer twee uur ontdekken wat zijn persoonlijke waarden en kwaliteiten zijn en in welke activiteiten hij goed in is.

Al deze informatie zetten we in een overzichtelijk document en bespreken wij met uw senior medewerker. Het is direct duidelijk welke kwaliteiten nog niet ten volle benut worden in de huidige functie maar die wel zorgen voor meer motivatie en betrokkenheid.

Wat levert het op?
Voor uw senior medewerker: inzicht in zijn persoonlijke waarden, zijn kwaliteiten en in welke activiteiten hij goed is. Hij ziet ook direct welke kwaliteiten nog niet worden benut. Dit wordt ook het vertrekpunt van een gesprek tussen de senior medewerker en zijn leidinggevende. Samen gaat u de mogelijkheden bekijken om zijn kwaliteiten ten volle te benutten. Door deze kwaliteiten ook in te gaan zetten,  zal uw senior medewerker meer voldoening en geluk ervaren in zijn werk.

Voor uw organisatie: door (kleine) aanpassingen te doen in de functie van uw senior medewerker zal dit bijdragen aan het werkgeluk van de senior en zal resulteren in verhoogde motivatie en betrokkenheid. Een senior medewerker die met voldoening zal werken tot aan zijn pensioen. Ook zal dit bijdragen aan minder verzuim, een hogere productiviteit, meer creativiteit en een betere werksfeer. 

Prijs op aanvraag.