Organisaties/Bedrijven

Een organisatie zijn waar het plezierig werken is. Waar er aandacht en waardering is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Een organisatie waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Dit zijn de organisaties die het verschil maken in hun branche. 

Door het verschuiven van de pensioengerechtigde leeftijd, werken uw senior medewerkers steeds langer door. Naast het geven van aandacht en waardering is het ook belangrijk om te kijken hoe uw senior medewerkers alles uit hun kwaliteiten kunnen halen om zo met meer energie en vitaliteit te werken en tegelijkertijd positief bij te dragen aan het resultaat van de organisatie. Wij hebben een Duurzaam Inzetbaar Programma ontwikkeld voor uw senior medewerkers. Voor minder verzuim, hogere productiviteit en meer werkplezier.

Maar ook voor uw senior medewerkers die bijna met pensioen gaan. U wilt deze medewerkers ondersteunen om hun pensioenleven met voldoening in te gaan vullen. U wilt hen een positief perspectief bieden. Voor deze senior medewerkers hebben wij een Pensioen Activiteiten Advies ontwikkeld.